Mahmudiye İlkokulu

Vizyon: *Okulumuzdaki herkes en iyiye ulaşmak için çalışmalıdır. *Okulumuzu fiziksel ve donanım açısından daha iyi hale getirebilmek için çevre ve okul imkanları en iyi şekilde kullanılmalı, Okul-Aile Birliği ise bu amaç doğrultusunda daha aktif hale getirilmelidir, *Öğrencilerin başarılarının artırılması doğrultusunda veli-okul işbirliği artırılmalıdır, *Okulda sosyal etkinlik çalışmalarına daha fazla önem vermek suretiyle, öğrencilere olumlu davranış kazandırılmalıdır ve bu hususta öğrencilerin çevre imkanlarından en iyi şekilde yararlanmaları sağlanmalıdır. *Okulu tamamlayan her öğrenci hedeflerinin en üst seviyesine ulaşmalı ve çevresinde sevilen ve saygı duyulan bir birey olmalıdır. Milli Eğitimin amaçlarını gerçekleştirmek. Atatürk ilke ve inkılaplarını kavratmak, bunun yanında ilköğretim okulu olma özelliğinden dolayı 4- 8.sınıf arası mesleğe yönelik el becerilerini kazandıracak eğitimlerde bulunmak en büyük hedefimiz olmalıdır.

Misyon: Mahmudiye İlkokulu olarak bizler;Tüm öğrencilerimize, sahip oldukları becerileri geliştirmek ve bilgiye ulaşmak için izlenmesi gereken yolları öğretmek.Onların; *Özgüvenini kazanmış, yapabileceklerinin ve yapamayacaklarının farkında olan, *Yaşadığı toplumun bireyi olarak, gerekli bilgi ve beceriye sahip, *Yaşadığı ülkeyi ve tüm insanları sevebilen, *Yeniliklere ve değişime açık, *Cumhuriyeti, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, *İyiyi kötüden, doğruyu yanlıştan ayırma yeteneğine sahip, *Tutum ve davranışlarıyla topluma örnek olabilen, Bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 0

Saatler: 08.50-14:30
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mahmudiyeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - MAHMUDİYE KÖYÜ ATATÜRK MEVKİİ YEDİ HAZİRAN SK. MAHMUDIYE ORTAOKULU BLOK NO 34 EZİNE / ÇANAKKALE

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - KÖY

Ulaşım Karayolu ile ulaşım sağlanıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çanakkale´ye 40 km Ezine´ye 17 km